Frumusetea Dobrogeana

Caravana “Frumusetea dobrogeana”, in beneficiul femeilor din mediul rural
Ziua Internationala a Frumusetii.

12015390_881902951890805_1518635409_o

Frumusetea izvoraste din suflet, din gandire, din comportament si se reflecta intotdeauna pe chipul nostru. Ea trebuie sa fie intretinuta prin ganduri curate, atitudine corecta si fapte bune, dar si prin sanatatea trupului, prin igiena si ingrijire corespunzatoare.

Salutand Ziua Internationala a Frumusetii, Asociatia Civicum Voluntaris impreuna cu Constanta Beauty&Fashion Bloggers, Maritimo Shopping Center , TV Neptun, Primariile Baraganu, Gradina si Deleni, va derula in perioada 14-21 septembrie, Campania “Colored Nails Week”, in beneficiul unui numar de 100 de femei si fete din mediul rural al judetului Constanta.
Dispunand de o intreaga paleta de produse de manichiura – lacuri de unghii de diferite culori şi accesorii, voluntarii pot lasa creativitatea si imaginatia sa “zburde” pe unghiile doamnelor şi domnişoarelor care aleg sa sprijine cauza femeilor din mediul rural, printr-o donatie. In zilele de 18, 19 si 20 septembrie, voluntarii vor fi la dispozitia doritoarelor de frumos, la Centrul Comercial Maritimo, in intervalul orar 14 -20.
Donatorii vor fi inscrisi la tombola “Colored Nails Week” din 20 septembrie a.c., cu 5 premii constand in produse cosmetice.

Fondurile colectate vor fi folosite pentru a oferi gratuit beneficiarelor din cele 3 comune dobrogene, sesiuni si produse de ingrijire si infrumusetare, in cadrul Caravanei “Frumusetea dobrogeana”. Caravana va poposi pe data de 28 septembrie in comuna Baraganu, pe 5 octombrie va ajunge in comuna Gradina si pe 12 octombrie, in comuna Deleni. O echipa formata din hair stylisti, experti in machiaj, un nutritionist si bloggeri din comunitatea Beauty&Fashion va tunde, vopsi, aranja si machia cate 35 de doamne si domnisoare din fiecare comuna si le va oferi informatii despre ingrijirea corporala, sanatate si frumusete.

“Dezvoltand proiecte diverse in mediul rural am discutat cu femei provenind din familii cu venituri reduse si am vazut ca sunt obosite de problemele vietii, imbatranite prematur din pricina nevoilor, cai au pierdut bucuria de a avea grija de propria persoana. Frumusetea unei femei vine din inima ei, din modul in care gandeste si se comporta, dar si din aspectul fizic ingrijit pe care il are. Ne-am propus sa ajungem la aceste femei si sa le reamintim faptul ca sunt importante, sunt unice, sunt frumoase si trebuie sa aiba grija nu numai de familie, ci si de ele. Rolul campaniei este sa redea increderea in sine femeilor, astfel incat sa poata gasi energia cu care sa rezolve problemele cotidiene”, a declarat Isabela Stefan-Iorga, coordonatorul Caravanei “Frumusetea dobrogeana”.

Inscrierile potentialilor voluntari se realizeaza pe site-ul www.civicumvoluntaris.ro/campanii sau pe pagina de Facebook a campaniei “Frumusetea Dobrogeana”, urmand apoi sa fie contactati si integrati in desfasurarea campaniei.

Initiativa a atras sponsori din domenii diferite de activitate, care ofera beneficiarelor produse cosmetice si care sprijina campania cu servicii si expertiza. Le multumim pe aceasta cale firmelor: AVON Cosmetics Romania, Interbrands, Elmiplant, B.U., Flormar, Farmasi, Bono, Naturalesse, Fresko, Ops, AYG Romania, Transevren, Studio Foto Story, Hotel Vega, „Baroque Look” Salon, Iulian Style Salon si sponsorilor care inca aleg sa se alature campaniei si caravanei.

Partenerii media ai campanie sunt TV Neptun, Radio Constanta, Radio Doina, Radio Sky FM, Observator de Constanta si Evenimente-Constanta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s