Spoiler alert!

Cum în ultimul timp am văzut destule filme m-am gandit să vă spun și vouă despre ele. Am facut o mica listă deoarece mie îmi place să stiu câteva chestii despre un film înainte sa îl urmăresc.

The Cobbler (Adam Sandler, Dustin Hoffman, Lynn Cohen, Steve Buscemi) – drama, comedie

Max Simkin este un cizmar din New York ce locuiește împreună cu mama lui. Se ocupă de atelierul pe care tatăl lui i l-a lăsat înainte de a disparea. Nu duce o viață interesantă și de multe ori își doreste sa fie in locul celorlalți până ce într-o zi e nevoit sa folosească o mașină de cusut antică, primită mostenire, si descoperă ca nu e o mașină de cusut obișnuită. Îmi place de Adam Sandler, i-am văzut aproape toate filmele, acesta e destul de reușit.

Focus (Will Smith, Rodrigo Santoro, Margot Robbie) – drama, comedie

Nicky este un maestru al escrocheriilor care o învață pe Jess trucurile meseriei. Ea se îndrăgostește dar el o îndepărtează. După câțiva ani ea apare, în mijlocul unei scheme de a lui Nick și îi dă planurile peste cap. Mișto film.

Imitation Game (Keira Knightley, Benedict Cumberbatch)- biografic, dramă, război

Alan Turing este un geniu matematician britanic, ce sparge codul Enigma și permite aliaților să afle planurile de război ale naziștilor. Fiind homosexual, acesta este judecat si fortat la castrare chimică.

Interstellar (Matthew McConaughey, Anne Hathaway) – S.F

Culturile erau distruse de o mană, iar singurul ce mai putea fi cultivat era porumbul. Acest lucru ducea la sfâșitul civilizației. Cooper este recrutat ca pilot pe nava spațială Endurance cu care călătorește printr-o gaura de vierme pentru a găsi o altă planetă locuibilă. Printre cele mai bune filme văzute de mine in ultimul timp.

Gone girl (Ben Affleck, Rosamund Pike) -dramă, thriller 

La cea de-a cincea aniversare a căsătoriei lor Nick ajunge acasă și constată că soția lui a dispărut. Acuzațiile se strang împotriva lui, iar singura care îl ajută este sora lui vitregă.

Cam acestea sunt cele care mi-au plăcut. Din categoria filme de cacao o să enumăr: 50 shades of grey, Horrible bosses 2, Blackhat, John Wick.

5 gânduri despre &8222;Spoiler alert!&8221;

  1. Interstellar este o dezamagire totala. Daca mai tinea 10 minute se transforma in telenovela atemporala.
    John Wick e singurul din lista ta pe care vreau sa-l vad. Sper sa nu avem aceleasi gusturi si sa-mi placa:) in special pentru Keanu.

    Apreciază

    • Pentru keanu m-am uitat si eu la el, iar pentru simplu fapt ca imi plac telenovelele mi-a placut interstellar :)). P.s. Sa stii ca filmul este pe torrent ba chiar si online cred, deci daca ai timp il poti vedea. Sunt curioasa daca o sa iti placa.

      Apreciază

Lasă un comentariu